Seeho Su
Timeless

Gadigal Country

The Seeho Su project was framed in terms of carefully considering materials and construction techniques catering to a budget focussed fitout in order to create a space that could quietly let the beautiful furniture and lighting pieces in Seeho Su’s collection speak for themselves.

hardyhardy utilised a visually minimal approach and pallet, adding detail only where required. The result is a space that let’s the pieces presented within it speak to the customer. "hardyhardy continue to show a real knack for design empathy in each project they undertake. I cannot over-emphasise the value of this attribute when it comes to understanding and succeeding in design" Sophie Watson, Editor, Indesign (DQ) Magazine.

Seeho Su

2015


"The era of the museum-like showroom is over. Long live human-centered spaces" Editor, Indesign (DQ) Magazine.


  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn